Čokoladna pizza
Čokoladno, orašasto, pizza – dobro ste pročitali! S ovim receptom u tren oka ćete si pripremiti još jednu ukusnu i slatku kreaciju pizze. Za tijesto koristimo kvasac koji zahvaljujući Xucker Like Sugar osigurava rahlu teksturu. Za nezaboravan trenutak uživanja, čokoladna pizza premazuje se gorkasto-aromatičnom kremom od lješnjaka i kakaa, a zatim se posipa voćem i bijelim čokoladnim kapljicama. Savršen recept za sljedeću zabavu!
Instructions
- Za tijesto za pizzu pomiješajte sve sastojke i ostavite tijesto da se diže 1 sat na toplom mjestu.
- Zagrijte pećnicu na 180 °C (gornji i donji grijač).
- Tijesto podijelite na dva dijela i razvaljajte. Pecite podloge za pizzu 15 minuta i ostavite da se potpuno ohlade.
- Podloge za pizzu premažite kremom od lješnjaka i kakaa te ukrasite voćem, bijelim čokoladnim kapljicama i listićima mente.
Savjet: Ako želite peći samo jednu pizzu, drugo tijesto možete zamrznuti.
Upotrijebite lijevo/desno strelice za kretanje prezentacijom ili pređite prstom ulijevo/desno ako koristite mobilni uređaj