Veganski banana kruh
Tražite li doručak koji se brzo priprema, odlično prija i daje energiju za cijeli dan? Vrijeme je da probate ovaj sočni, veganski banana kruh bez dodanog šećera.
Čokoladni banana kruh bez dodanog šećera
Uz integralno brašno, Xucker Premium i prstohvat naše vruće čokolade bez šećera, ovaj veganski banana kruh ispada toliko sočan da gotovo nalikuje na pravi kolač. Spoj cjelovitih žitarica, zrelih banana i ksilitola osigurava dugotrajan osjećaj sitosti – bez težine u želucu.
Instructions
- Za naš veganski banana kruh najprije zagrijte pećnicu na 170 °C s ventilatorom.
- Ogulite tri banane i zgnječite ih vilicom ili usitnite štapnim mikserom u glatku masu. Dodajte ulje i zobeni napitak, pa sve zajedno promiješajte u posudi. Umiješajte Xucker Premium i prstohvat soli.
- Zatim pomiješajte brašno s praškom za pecivo, začinima i prahom za toplu čokoladu, pa dodajte smjesi s bananama.
- Kalup za kruh dužine 25 cm obložite papirom za pečenje ili premažite maslacem.
- Ulijte tijesto u kalup i ukrasite ga preostalom bananom koju ste prethodno prerezali po dužini. Po želji pospite s malo Xucker Bronxe.
- Pecite banana kruh otprilike 40 – 45 minuta, dok ne poprimi zlatnosmeđu boju.
Upotrijebite lijevo/desno strelice za kretanje prezentacijom ili pređite prstom ulijevo/desno ako koristite mobilni uređaj